Sport Fysiek Sliedrecht Logo 2022

PERSONAL TRAINING & VOEDINGSADVIES

Voor degenen die willen afvallen en werken aan hun gezondheid: Leef Sterk & Gezond biedt Sliedrecht de mogelijkheid om onder professionele begeleiding op een goede manier te sporten en gezond te eten. Deze begeleiding wordt gegeven bij Sport Fysiek.

Door de Personal Training en Voedingsadviezen krijg je dé mogelijkheid om op een goede manier te werken aan diverse doelen. Afvallen, fitter worden, energie en conditie verhogen en spierversteviging. Dit kun je middels verschillende programma’s bereiken.

INTAKE

We beginnen met een intake om te bespreken wat je doelen zijn. En met name ‘waarom’ je deze doelen wilt behalen. Het is voor jou en voor mij belangrijk dat er duidelijkheid is waarom je iets wilt, zodat ik je beter kan motiveren en begeleiden tijdens de trainingen. Tijdens de intake doen we een aantal testen en metingen die gericht zijn op je doel.

Vanuit deze testen en metingen maak ik een programma waarmee we aan de slag gaan. Gedurende de periode wordt het programma uitgebreid en uitdagender gemaakt zodat je een goede prikkel blijft houden en je vooruitgang optimaal kan blijven boeken.

DE TRAINER

Ik ben Harmen Sterk, oprichter van Leef Sterk & Gezond. Jarenlang heb ik mensen geholpen met beweging. Al snel merkte ik dat beweging ‘slechts’ een onderdeel is van het bereiken van een doel. En een gezonde, actieve levensstijl is meer dan alleen fysieke gezondheid. Dat gaat over hoe je in het leven staat. Dat je je goed voelt, zowel fysiek als mentaal. Dat je jezelf sterk voelt.

Sympathiek – aandachtig – geduldig – vriendelijk
Technisch – heb oog voor detail
Energieke uitstraling – enthousiast
Realistisch – relativerend – begeleidt op het juiste niveau
Krachtig – gezonde dosis humor

Het is onze missie om mensen weer volledig in hun kracht te zetten. Zodat ze fysiek en mentaal fitter worden en hiermee ook anderen kunnen inspireren en motiveren.

Daarnaast vind ik het belangrijk dat we samen werken aan je doel, grenzen opzoeken, een plan uitwerken en volgen. Ik ben benieuwd wat we voor je kunnen betekenen. Ik heb er in ieder geval veel zin in!

Check meer diensten van Harmen: www.leefsterkengezond.nl

VOLG ONS OOK OP INSTAGRAM