Sport Fysiek Sliedrecht Logo 2022

SPONSORKLIKS

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan Sport Fysiek, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Sport Fysiek ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar Sport Fysiek. En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je Sport Fysiek ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Sport Fysiek. Voor jou een kleine moeite, voor Sport Fysiek zijn het directe inkomsten.

HOE WERKT HET?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Sport Fysiek. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert Sport Fysiek hier direct van!

Let op: geen commissie op boekenIn Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniemNoch SponsorKliks, noch Sport Fysiek weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Sport Fysiek is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat u de bestellingen die u online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert Sport Fysiek dan niets op.

Bezoek HIER de SponsorKlikspagina van Sport Fysiek.

VOLG ONS OOK OP INSTAGRAM