Sport Fysiek Sliedrecht Logo 2022

AVG – ALGEMENE VERORDENING GEGEVENSBESCHERMING

De bescherming van persoonsgegevens, een onderwerp wat de laatste tijd regelmatig voorbij komt, dat kan jullie niet ontgaan zijn. Geen uitgebreid juridisch verhaal op deze pagina waarin we deze hele nieuwe regelgeving uit diepen en wat deze betekent voor een vereniging in het algemeen en onze sportschool in het bijzonder. Geen sporter die dat verhaal leest. We doen het dus op de Sport-Fysiek manier, niet zo moeilijk, kort, krachtig en duidelijk!

Om onze sportschool een beetje soepel te laten draaien, houden we enkele persoonsgegevens bij van de leden; naam, adres, telefoonnummer, mailadres, geboortedatum en bankrekeningnummer.

Laten we voorop stellen dat jullie privacy voor ons heel belangrijk is en we er geen enkel belang bij hebben iets met deze gegevens te doen buiten de sportschool om. Jullie kunnen er vanuit gaan dat deze gegevens alleen voor de eigenaren van de sportschool toegankelijk zijn. Naam en mailadres zijn ook bij de beheerder van de website bekent voor het versturen van de digitale nieuwsbrieven. Desondanks sommige gegevens toch liever niet vermeld in onze administratie; mail even naar info@sport-fysiek.nl

Onze sportschool is super actief en regelmatig plaatsen we berichten over activiteiten op Facebook en Instagram. Daarbij worden ook foto’s getoond om betrokkenen maar ook andere sporters en belangstellenden achteraf deel te laten zijn van onze activiteiten. Uit reacties is gebleken dat deze berichten zeer gewaardeerd worden. 

Het is praktisch ondoenlijk iedereen vooraf te vragen of een foto wel of niet geplaatst mag worden. Desondanks hebben we er alle begrip voor als jij of een van je gezinsleden liever niet op de foto gezet wordt. Geef dat bij een activiteit gewoon even aan. Natuurlijk kan er ook achteraf gevraagd worden om een foto alsnog te verwijderen; mail dan even naar info@sport-fysiek.nl

Meer achtergrond lezen over de AVG, bekijk dan deze site van de rijksoverheid.

Met sportieve groet,

Lucien & Betty

VOLG ONS OOK OP INSTAGRAM