Sport Fysiek Sliedrecht Logo 2022

FITNESS

Fitness is een goede manier om je lichaam gezond te houden en het helpt je sneller op de been na een blessure of een operatie. Bij Sport Fysiek Fitness in Sliedrecht wordt getraind met professionele apparatuur die eenvoudig te gebruiken is. Onder deskundige begeleiding van Lucien, Luuk, Jelle, Martijn en Bob kan je je doelen verwezenlijken, of het nu draait om conditie of kracht. We hebben een aparte ruimte voor de sporters die met de free weight willen werken.

FITNESS CIRCUIT

Het Fitness circuit is een 45 minuten durende workout voor het gehele lichaam. Met o.a. sandbag, landmine, trx, kettlebell en dumbells worden er verschillende fitnessoefeningen gedaan die gedurende een bepaalde tijd moet worden volgehouden. Er word afgesloten met buikspieroefeningen en stretching. Deze les word gegeven door Martijn.

FIT+

Fit+ is een groepsles, waarin gewerkt wordt aan de algehele conditie. Onder deskundige begeleiding werk je aan het verbeteren van je conditie en kracht. Het is een complete en gevarieerde groepsles met spierverstevigende oefeningen. Balans en flexibiliteit worden hierbij niet vergeten. Lucien is de lesgever bij deze groepsles.

VOLG ONS OOK OP INSTAGRAM