Sport Fysiek Sliedrecht Logo 2022

PUMP

Pump is hèt trainingsprogramma om je kracht en uithoudingsvermogen te verbeteren. Daarnaast focus je je op afvallen en zoveel mogelijk calorieën verbranden. Tijdens een gemiddelde Pump les verbrand je maar liefst 560 calorieën. Wanneer je dus wilt afvallen, je spierconditie wilt verbeteren of strakker in je vel wilt zitten is Pump de ideale les voor jou! Pump wordt gegeven door Nair.

STEP UP

Step up is een swingende en uitdagende groepsles. Door te trainen in groepsverband ben je meer gemotiveerd en daag je jezelf meer uit. Met elkaar werk je aan het krijgen van een goede conditie en super strak lichaam. Aan het einde van iedere Step up les zal je jouw benen en billen voelen branden!

Bij een typische Step up les wordt gebruik gemaakt van een step. Dit is een in de hoogte verstelbaar bankje, waar je op de maat van de muziek verschillende oefeningen uitvoert. Op het ritme van de muziek stap je het bankje op en af of spring je er zelfs overheen. Tijdens de oefeningen wordt je begeleid door Jeanette waarbij er vooral gefocust wordt op het verbeteren van de conditie.

Naast dat je gebruik maakt van de step, worden er ook spier verstevigende oefeningen gedaan die ervoor zorgen dat je een super strak lichaam krijgt!

XCORE

XCORE® staat voor Extreme Core, een intensieve XCORE® training waarbij effectiviteit en plezier samengaan. De XCORE® workout is een ultieme core training (de kern van rug-, buik- en heupspieren) met behulp van de XCO-Trainer®.

De XCO-Trainer® is een rode buis die een bewegende massa granulaat bevat. Aan het begin en aan het einde van elke beweging zorgt de XCO-Trainer® voor extra belasting van de spieren en bindweefsel door het hele lichaam. Dit speciale effect staat bekend als ‘Reactive Impact’ en biedt je de beste training voor je core! XCore wordt gegeven door Robin.

VOLG ONS OOK OP INSTAGRAM