Sport Fysiek Sliedrecht Logo 2022

FREERUNNEN VOOR DE JEUGD

Voor de jeugd hebben wij bij Sport Fysiek in Sliedrecht een aparte freerun/parkour hal voor freerunners, een super sportieve freestyle sport!

Freerunning is een enorm populaire en snel groeiende sport. Bij freerunning beweeg je je door middel van gymnastische technieken, zoals bijvoorbeeld flips (salto’s) en vaults, over obstakels. Als freerunner ontwikkel je het ultieme gevoel van vrijheid, lichaamscontrole en kracht. Bij Freerunning draait het om de 5-F’s: Fun, Freedom, Fitness, Friendship en Fulfilment.

De indoortrainingen zijn heel erg geschikt om nieuwe of moeilijke elementen binnen een gecontroleerde en uitdagende omgeving aan te leren voordat je deze op straat kan gaan proberen. De nadruk ligt tijdens de trainingen op het ontwikkelen van jezelf op fysiek, mentaal en sociaal vlak. Tijdens de trainingen word je begeleid door gediplomeerde coaches en ga je stap voor stap kennismaken met alle facetten van freerunning. Freerunning wordt gegeven door Betty en Mandy.

VOOR WIE?

Freerunnen is voor iedereen! Lessen worden voor verschillende leeftijden en niveaus aangeboden. Bij Sport Fysiek al vanaf 4 jaar. Voor jongens, maar zeker ook voor meiden die van een uitdaging houden of gewoon lekker willen bewegen zonder teveel regels.

Kijk op het rooster wanneer er een les is voor jou.

VOLG ONS OOK OP INSTAGRAM