Sport Fysiek Sliedrecht Logo 2022

NIEUWE FREERUN HAL

Sportschool Sportfysiek in Sliedrecht heeft een nieuwe hal geopend, speciaal ingericht voor Freerunning & Parkour. Je kan hier van maandag tot zaterdag terecht!

Je hebt het wel vast gezien op straat: jongeren die verschillende gymnastische sprongen, swings en flips gebruiken om verschillende obstakels te overwinnen. Deze jongeren beoefenen een sport die Freerunning en Parkour wordt genoemd.

FREERUNNING & PARKOUR

Maar wat is nu het verschil tussen Freerunning en Parkour? Bij Freerunning is het de bedoeling om door gymnastische technieken, zoals bijvoorbeeld flips, over obstakels te springen. Bij Parkour is het de bedoeling om zo snel mogelijk van punt A naar punt B te geraken over die verschillende obstakels.

Omdat het een gevaarlijke sport is, is het belangrijk om de basistechnieken te beheersen. Dit kan je leren bij Sport Fysiek. Tijdens de lessen gegeven door Betty, Geert en Mandy leer je de basistechnieken van het Freerunnen en Parkour. Sport Fysiek beschikt over een speciaal voor freerun ingerichte hal, met foam pit, bars, obstacles en vrije vloer.

Van maandag t/m vrijdag worden er lessen gegeven voor kinderen al vanaf 4 jaar. Daarnaast zijn er ook heel wat uurtjes waarin je vrij mag trainen. Op maandag en woensdag 20.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 11.30 tot 17.00 uur onder toezicht van Geert, Mandy en Davy. Echter is dan ervaring in de sport wel een vereiste. Ook is er een speciaal freerun uurtje voor kinderen met een beperking. In deze groep is er slechts plaats voor 10 kinderen, aanmelden gaat via info@sport-fysiek.nl.

Check snel het rooster voor de lessen en de vrije uurtjes. Wil je er zeker van zijn dat je kan freerunnen, meld je dan vooraf aan via e-mail. Natuurlijk kan je ons ook even bellen via 06 – 17 07 83 18.

Voor een onbeperkt abonnement tot 18 jaar betaal je slechts 21,50 euro per maand. Losse lessen kosten 6,50 euro per uur.

>>> Voor de freerunning lessen graag binnen gymschoenen mee!

DIPLOMA BEHAALT

Mandy Koppelaar en Geert Visser hebben hun level 2 diploma behaalt. Wat houd dit precies in?

De level 2 assistent-coach is in staat, om onder begeleiding / toezicht van een zelfstandig coach, gedeeltes van een freerun/parkour training te verzorgen.

Sport fysiek is zeer trots op deze twee jonge freerunners. En vinden het belangrijk dat wij als sportcentrum ook kwaliteit van les geven kunnen bieden.

VOLG ONS OOK OP INSTAGRAM